Oba Turizm ve Seyahat Acentası

Oba Turizm ve Seyahat Acentası

 

A Grubu Seyahat Acentesi olarak incoming, outgoing, ticketing ve incentive alanlarında faaliyet gösteren Oba Turizm, kuruluşu 1985 yılından bu yana Yalova ve Bursa ofisleriyle geniş bir bölgenin seyahat danışmanı olarak hizmetlerine devam etmektedir. 27 senelik turizm deneyimine sahip bir şirket olup, Türk turizminin saygın ve değerli işletmelerinden biridir.
 
En son teknolojiye sahip Oba Turizm ofislerinin sayısı her geçen yıl artarak, sizlere çok daha yakın hale gelmektedir.
Dinamik, duyarlı ve eğitimli profesyonel kadrosu ile sizleri müşteri değil  misafirleri olarak kabul ederek hayalinizdeki tatili keyifli ve avantajlı koşullarda sizlere sunmaktadır.
 
Oba Turizm, Türk Hava Yolları Genel Satış Acentesi olması avantajı ile hizmet kalitesini ciddi ölçüde artırmakta ve tüm misafirlerine kusursuz hizmet sunmaktadır.
 
Oba turizm olarak 27 yıl önce, siz sevgili dostlarımızla hiç bitmeyecek olan uzun bir yolculuğa ve yıllar boyu sürecek bir dostluğa ilk adımımızı attık. İçimizde hissettiğimiz heyecan, sizin gibi birçok yol arkadaşımızın desteğiyle cesaretimizi arttırdı ve sarsılmayacak bir güven duygusuyla bütünleşerek büyük bir güce dönüştü.
 
Kimi zaman, her köşesi tarih ve kültür mirasıyla yüklü yurdumuzun dört bir yanını keşfetmek, kimi zamanda dünyanın birbirinden ilginç yerlerini gezip, bambaşka kültürleri yaşamak için pırıl pırıl güneşli sabahlarda yollara düştük sizlerle birlikte.
Yıllarda geçse hep hatırda kalacak anları aynı heyecanlarla yaşadık. Hiç görmediğimiz yerleri görüp, unutulmayacak anılara dönüştürdük. Sizinle öğrendik, sizinle büyüdük. Ve bugün Oba Turizm olarak hala ilk günün heyecanıyla bir bilet satışından, yüzlerce kişiyi kapsayan geniş kapsamlı organizasyonlara kadar geniş bir perspektifte hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Tatil hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için tercihlerinizi belirlemenizde size yardımcı olmak istiyoruz.
 
Unutmayın;
 
Türkiye’nin ve dünyanın en seçkin tesislerinde size rüya gibi bir tatil imkânı sunmak ve tatilinizi tatil gibi yaşamanızı sağlamak için birbirinden farklı alternatifler sunmak üzere sizleri de aramıza bekliyoruz. 
 
Her geçen gün, yaptığımız işi daha çok severek ve siz yol arkadaşlarımıza saygımızı asla yitirmeden.
 


Firma Görselleri

Oba Turizm ve Seyahat Acentası
Oba Turizm ve Seyahat Acentası
Oba Turizm ve Seyahat Acentası
Oba Turizm ve Seyahat Acentası
Oba Turizm ve Seyahat Acentası

Ürünler