SEZER SEZGİN

SEZER SEZGİN

 

Amacımız 1972 yılında kurulan elmas kardeşler kasabı ve sezgin sucuklarının devamında da 2009 yılında kurulan sezgin ızgaranın , kurulduğu andan itibaren koşulsuz müşteri memnuniyeti ve gıda güvenilirliği bilinci ile müşteri taleplerini , memnuniyetini ve şikayetlerini titizlikle inceleyen ve hizmetlerini bu doğrultuda geliştiren bu nedenle de Orhangazi’nin simgelerinden biri haline gelen markamızın devamlılığını sağlamak ve yine aynı ilkeler doğrultusunda çalışarak SEZGİN IZGARA markasını daha ileriye götürmektir.
 
Tüm ürünlerimiz kendimize ve topluma olan saygımız gereği, insan sağlığına uygun olarak hijyenik bir ortamda ve gıda üretim tüzüğüne bağlı kalınarak üretilir.
 
Müşterilerimizin ürünlerimizi güvenle tüketmeleri için DAİMA KALİTE etkinliğini sürdürmek ve sürekli iyileştirmek birinci önceliğimizdir.
 
Kalitemizin devamı, müşteri beklentilerinin karşılanması ve gıda tüzüğüne bağlı kalınarak ürünlerimizi sunmak KALİTELİ HİZMETTE DEVAMLILIK açısından en önemli koşuldur.
 
Tedarikçilerimizden başlayıp müşterilerimize kadar uzanan zincir içerisinde SÜREKLİ KALİTE ve İYİYE DOGRU GELİŞME, iletişimle, eğitimle ve çalışanların mutluluğu ile sağlanır.

Firma Görselleri

SEZER SEZGİN
SEZER SEZGİN
SEZER SEZGİN
SEZER SEZGİN
SEZER SEZGİN

Harita

Ürünler