COMPUCORNER

COMPUCORNER

Hedef ve İlkelerimiz

2000 yılında kurulan ve 10 yıldır BT sektörüne hizmet veren Compucorner 'in hedefi "hizmette kalite, hizmette güven, hizmette süreklilik "felsefesiyle hareket etmektir.
Bu amaçla CompuCorner müsterilerinin beklentilerini daima zamanında karşılamaya odaklı olarak çalışmalarını sürdürmektedir. CompuCorner, dünyaca kabul edilmiş markaları etkin ve verimli olarak, müşterilerine ulaştırılmasını sağlayan; kalitesinden ödün vermeyerek müşteri memnuniyetine öncelik vererek bunu bir ilke haline getiren; “hizmette sınır yoktur” ibaresini misyon edinmiştir.
Teknolojinin hızla geliştiği dünyada, yenilikleri CompuCorner güvencesiyle, önde gelen ve hatta birbirleriyle rekabet eden birden fazla markanın ürünlerini stokunda bulundurmaktadır.
CompuCorner, arz ve talepler doğrultusunda hızla değişen teknolojiyi müşterilerine teknik servisi ile ürünlerinde en az 2 yıl garanti ile ulaştırılmasını sağlamaktadır.
Bilgisayar donanım, çevre birimleri ,multimedya tüketici elektroniği zincirine ofis ürünleri halkasını da ekleyerek ev,ofis ve profesyoneller için ürün gamını genişletmiştir.
 
Hizmetlerimiz  
Donanım ve Yazılım Ürünleri Satışı
Dünyanın önde gelen donanım ve yazılım ürünlerinin pazarlanması, satışı ve satış sonrası desteği.
Güvenlik kameraları ve Alarm Çözümleri
Profesyonel alarm sistemleri,CCTV güvenlik kamera sistemleri,dijital kayıt ve görüntü aktarım sistemleri,görüntülü intercom sistemler,dijital geçiş sistemleri günlük yaşantımızda işletmelerin, okul ve konutların güvenlik ve verimliliği açısından vazgeçilmez unsurlar halini almış olup bunların satış montaj ve anahtar teslim projelerle müşterilerimize sunulup teknik desteklerinin verimesi
Sistem Entegrasyonu
Çeşitli platformlardaki birbirinden farklı donanım ve yazılım ihtiyaçlarının değişik kaynaklardan sağlanarak bir bütün halinde sunulması.
Anahtar Teslimi Proje Çözümleri
Müşterilerimizin bilgi teknolojisine ilişkin projelerinin; tüm komponentlerine çözüm sağlayarak Compucorner Teknoloji kalite güvencesiyle üstlenilmesi.
Internet Entegrasyonu
Internet ile ilgili her türlü ihtiyaçlarına çözümler sunulması.
LAN-WAN Çözümleri
Çeşitli platformlardaki yerel (LAN) ve (WAN) ağ ihtiyaçlarına ilişkin ileri teknoloji çözümlerinin sunulması.
Yapısal Kablolama / Altyapı
Yapısal kablolama hizmetlerinin sunulması, her türlü bilgisayar altyapısının oluşturulması ve buna ait yan donanımların temini ve tesisi.
Sistem Destek ve Bakım Hizmetleri
Müşterilerimize aşağıda sunulan hizmet alternatiflerinin sağlanması:
sistem destek hizmet sözleşmeleri
Yıllık periyodik sistem destek ve/veya bakım sözleşmeleri
Per-project (proje bazında) sistem destek hizmetler
Yukarıdaki seçenekler dışında, müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda farklı sistem destek ve bakım hizmetleri de sunulmaktadır.
Donanım Bakım ve Onarım Hizmetleri
Her türlü donanımın potansiyel arızalara karşı periyodik bakımlarının yapılması ve arızalı ürünlerin onarılması.

Harita