Wenice Kids Orhangazi

Wenice Kids Orhangazi

Wenice Kids Orhangazi

Kuşam Tekstil'in 1998'de kurduğu Wenice Kids Türkiye'de üretim yaparak dünyaya açılan ilk çocuk giyim markası oldu.Türkiyede 300  68 ülkede 520 mağaza ile faaliyet gösteren Wenice

Dünyanın lider 10 çocuk markasından biri olma amacıyla yola çıkan Wenice uluslararası yabancı ortaklıkla gücünü pekiştirdi.

Özel sermaye fonu Eurasia Capital Partners’ın liderliğinde, FMO (Hollanda Kalkınma Bankası) ve bölgesel yatırım fonu BAF (Balkan Accession Fund)’dan oluşan konsorsiyumu temsilen kurulan Hollanda merkezli WNC Kids Holding, Türkiye’nin lider çocuk giyimi markası Wenice ile ortaklık kurmak üzere anlaşma imzaladı. Ortaklık ile şirkete sağlanacak sermaye, Wenice Grubu’nun büyümesine destek olacak.

Wenice Group CEO’su Oktay Özdemir, önümüzdeki dönemde dünyanın 10 lider çocuk markasından birisi olmayı hedeflediklerini belirterek, söz konusu ortaklık ile grubun kurumsal ve finansal altyapısını daha da sağlamlaştırmayı ve hâlihazırda faaliyet gösterdikleri uluslararası pazarlarda rekabet güçlerini artırmayı amaçladıklarını kaydetti.

Oktay Özdemir, Eurasia Capital Partners liderliğindeki konsorsiyumun ortaklık görüşmeleri kapsamında Wenice Group’un kapsamlı bir denetim sürecinden geçtiğini ve finans ve karlılık, operasyonlar, organizasyon, pazar konumu, strateji, büyüme ve gelişme yeteneği, sosyal sorumluluk konuları gibi yedi ayrı alanda sürdürülen bu süreci başarıyla tamamladıklarını vurguladı.

 

 

 

Firma Görselleri

Wenice Kids Orhangazi